Leider 1e elftal gezocht

Voor ons vlaggenschip zijn wij dringend op zoek naar een leider. Naast een trainer, een verzorger en een assistent scheidsrechter moet er in de begeleiding van een eerste elftal ook een leider zijn. De taken zijn heel divers, je zorgt dat alle randvoorwaarden goed zijn verzorgd zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit betekent dat de ballen en de kleding onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Tevens zorg je voor de administratieve afhandeling van de wedstrijden (mocht je dit niet willen dan is hier een mouw aan te passen). Voor de spelers ben je een aanspreekpunt voor zaken waarmee ze misschien liever niet bij de trainer willen komen.

grote smurf

Verder is er veel ruimte om de taak naar eigen inzicht in te vullen. Je bent een onderdeel van een team dat elke week 100% wil presteren en dat geeft veel energie en plezier!

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die jij of wij zouden kunnen  benaderen meld je dan bij één van de bestuursleden.