Jong Oranje op de Westeneng.

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het definitief. Komende week (1 – 5 september) slaat Jong Oranje haar tenten op in Garderen. Het team van Adrie Koster heeft besloten de voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden tegen Georgie en Slowakije op ons complex te laten plaatsvinden. Dit betekent dat spelers als Boëtius, Kongolo (beide Feyenoord), van der Hoorn, Klaassen (beide Ajax), Castaignos, Ziyech (beide Twente) en Rekik (PSV) vanaf volgende week te bewonderen zijn. Ook Marco van Ginkel, sinds deze week speler van AC Milan is geselecteerd. Jong Oranje

De te bezoeken trainingen vinden op de volgende momenten plaats:

Maandag: 16.00 – 17.30 uur

Dinsdag:   16.30 – 18.00 uur

Vrijdag:     11.30 – 13.00 uur

op deze trainingen is iedereen welkom om de spelers en hun trainingen te bekijken. Na afloop is er de gelegenheid voor kinderen (en moeders onder 30 jaar) om met de spelers op de foto te gaan en handtekeningen te vragen.

Interview met coach Adrie Koster