Wedstrijdformulieren verleden tijd

Met de invoering van het DWF is het niet meer nodig om te werken met het papieren wedstrijdformulier veldvoetbal. Met ingang van komend seizoen is het dan ook niet meer mogelijk deze formulieren te bestellen.

Voor noodgevallen als gevolg van bijvoorbeeld internet- en computerstoringen bij Sportlink of bij de vereniging, stelt de KNVB digitaal een noodformulier ter beschikking. Dit formulier is een PDF-bestand, dat digitaal is in te vullen met Adobe Reader en vervolgens gemaild kan worden aan de KNVB*. Ook is het mogelijk het formulier te printen, in te vullen en per post toe te sturen. Als je nu nog in bezit bent van papieren formulieren, kun je deze ook gebruiken in noodgevallen.

Deze werkwijze geldt ook voor de zaalvoetbalcompetities (Ere- en eerste divisie en Topklasse), die werken met het DWF.

Het bestand is altijd beschikbaar op knvb.nl en in de Online Bibliotheek, maar de KNVB adviseert om het bestand ook ergens zelf op te slaan (digitaal en geprint) zodat het altijd beschikbaar is bij bijvoorbeeld technische problemen.
knvb