Nieuw terrasmeubilair

foto terrasDe onbekende gulle gever van het vorige terrasmeubilair kan tevreden zijn. De door hem/haar geschonken stoelen en tafels zijn jaren meegegaan. Maar nu was het echt over met dit meubilair. Een oproep in de ledenvergadering deed een lichtje branden bij René van Middendorp. Bij zijn werkgever, het ministerie van defensie, had hij lange tijd geleden tuinmeubels in een opslagloods gezet. Er was niets mis mee maar het was overcompleet. Zijn initiatief en een bereidwillige commandant zorgden ervoor dat wij weer goed buiten kunnen zitten.

Gisteren werden de spullen bezorgd. Na een flinke schoonmaakbeurt door leden van het onderhoudsteam staat alles er weer fraai bij. Ministerie van defensie, meneer de commandant, onderhoudsteam maar vooral ook René, bedankt. We zullen met plezier gebruik maken van deze zetels!