Veluwse Boys mist promotie naar 3e Klasse

Zaterdag 24 mei speelde Veluwse boys 1 de beslissende wedstrijd in de nacompetitie tegen EZC’84 1 uit Epe.
Het uiteindelijke doel was promotie naar de 3e klasse.

Veluwse Boys verloor de eerste wedstrijd in Epe met 3 – 1, na een 0 – 1 ruststand.
Het doelpunt voor Veluwse Boys werd gescoord door Bastiaan de Boer.

Veluwse Boys moest dus met 2 doelpunten verschil winnen , om er in ieder geval een verlenging uit te slepen. De eerste helft werd afgesloten met een 0-0 ruststand , met kansen voor beide ploegen.

In de tweede helft kwam veluwse Boys op voorsprong door en ‘wereldgoal’van Bernhard v Leeuwen . Nadat EZC’84 een aantal kansen had laten liggen op de gelijkmaker , was het Wolbert v/d Koot die Veluwse Boys in blessuretijd met een kopbal op 2-0 zette.

In de verlenging waren de beste kansen voor Veluwse Boys , maar helaas de verdiende goal viel niet.

Strafschoppen moesten de beslissing brengen. EZC’84 nam deze net iets beter als Veluwse Boys , en dat betekende dat de Epenaren promoveerden naar de 3e Klasse.

Natuurlijk was de teleurstelling groot in het garderense kamp , maar Veluwse Boys kan toch terugkijken op een geweldig seizoen.

De complimenten zijn dan ook voor de spelers , en de gehele technische staf.