Bedankt allemaal…

Afgelopen zaterdag hebben wij een prachtige wedstrijd gespeeld. Volgens sommigen misschien wel de wedstrijd van ons leven. Wij gaan ervan uit dat er nog vele mooie wedstrijden volgen, maar hoe dan ook, het was fantastisch. Als je in het veld staat en je bent gespannen voor wat je allemaal mee gaat maken helpt het enorm om te zien dat er veel Garderenen aanwezig zijn om je te ondersteunen. Dat deze steun zelfs doorgaat als je met 1-3 achter komt te staan is wel heel bijzonder. Wij kregen vleugels omdat jullie in ons bleven geloven.

Het meest bijzondere was wel dat er zoveel jeugdspelers aanwezig waren. Prachtig dat jullie de moeite nemen om bij ons te komen kijken. Velen van jullie worden door spelers uit onze selectie getraind. Maar wat wij doordeweeks niet echt voor kunnen doen konden wij jullie zaterdag wel leren…. Je hebt pas verloren als de scheidsrechter voor het laatst heeft gefloten, tot die tijd mag je nooit opgeven!

Bedankt voor jullie ondersteuning en je weet… 17 en 24 mei gaan we verder met onze missie.

Spelers en staf Veluwse Boys 1