Skills2Goals

Skills2GoalsSkills2Goals, de eerste voetbalschool in (de regio) Barneveld komt vrijdag 29 november 2013 en zaterdag 7 december 2013 skillstraining geven aan v.v. Veluwse Boys D1.

Op initiatief van de trainers, leiders en ouders van de D1 is Skills2Goals gevraagd om het team een heuse S2G-Teamskillstrainng geven.

Skills2Goals is een voetbalschool die zich met persoons-/teamgerichte skillstrainingen richt op de verbetering van de voetbalvaardigheden (skills) van voetballers/teams door in kleine groepen, privé- of met een team te trainen.

Skills2Goals wil in aanvulling op de normale trainingen van voetballers/teams bij hun club met de skillstrainingen bijdragen aan het vergroten van het plezier en zelfvertrouwen van voetballers/teams door hen op een positieve manier gericht te helpen met het verbeteren van hun skills.

Na een vrijblijvende en kosteloze S2G-intaketraining worden met voetballers/het team bepaalde doelen (goals) besproken en hierop worden de hierop volgende skillstrainingen afgestemd.

De D1 van v.v. Veluwse Boys is het allereerste team dat zich heeft aangemeld voor de S2G-Teamskillstraining! Vrijdag 29 november 2013 vindt de intaketraining plaats. Zaterdag 7 december 2013 is de S2G-Teamskillstraining gepland.

Skills2Goals is er erg trots op dat het de D1 van v.v. Veluwse Boys als eerste team in de regio Barneveld een teamskillstraining mag geven!

v.v. Veluwse Boys als sportpartner Ook is Skills2Goals erg trots en blij dat het v.v. Veluwse Boys als eerste officiële sportpartner mag verwelkomen. Dit houdt in dat v.v. Veluwse Boys haar accommodatie ter beschikking stelt aan Skills2Goals voor het geven van de skillstrainingen. Hiertegenover staat dat leden van de club 20% korting krijgen op de tarieven voor de skillstrainingen van Skills2Goals. Bij voldoende aanmeldingen (vanaf 5 aanmeldingen per training) vinden de trainingen dan bij v.v. Veluwse Boys plaats.

Voor meer informatie over de skills, de skillstrainingen, de trainer etc. kunt u op de website terecht: www.skills2goals.nl. Ook kan je hier het intakeformulier vinden waarmee jij je kan aanmelden voor de intaketraining. Deze intakeformulieren zijn vanaf volgende week ook in de kantine te vinden.