Sportspreekuur

Vanaf nu is het voor alle leden van de Veluwse Boys mogelijk om gebruik te maken van het sportspreekuur. Als je een klacht hebt dan kun je ’s maandags voor 13.00 uur het intake formulier invullen. Je wordt dan uitgenodigd om dezelfde dag tussen 18.00 uur en 19.00 uur langs te komen. Je klacht wordt bekeken en, indien nodig, wordt er doorverwezen of een behandelplan opgesteld. Later op de avond is er tevens de mogelijkheid om onder begeleiding van een therapeut te werken aan je herstel in de sportzaal. Om je in te schrijven ga je naar www.fysiotherapie-middenveluwe.nl je kiest vervolgens voor “intakeformulier” en daarna voor “sportspreekuur”. In volgorde van binnenkomst worden er afspraken van zo’n 10 minuten ingepland.

 

Fysiotherapie Midden-Veluwe is gevestigd in “De Kruimelstaete” aan de Oud Milligenseweg in Garderen.