Kerstgroet aan alle vrijwilligers

Een vereniging kan alleen bestaan als er mensen zijn die belangeloos hun handen uit de mouwen steken. Bij Veluwse Boys denken we dan bijvoorbeeld aan commissieleden, scheidsrechters, trainers, leiders, onderhoudsploeg, kantinemedewerkers enzovoorts. Deze mensen zijn het kloppend hart van onze vereniging.

Al het werk wat jullie verzetten kunnen wij niet voldoende belonen. Wij weten dat het jullie daar ook niet om gaat. Toch willen we graag een gebaar van waardering maken. Daarom zullen we aan het einde van dit seizoen een gezellige, zomerse barbeque organiseren. De datum van dit feest volgt later.

Op 05 januari hopen we jullie allemaal de hand te mogen schudden om elkaar het allerbeste te wensen voor het jaar dat aanstaande is. We hopen op een voortzetting van de fijne samenwerking. Dankzij jullie inspanning kunnen ruim 80 jeugdleden en 70 seniorenleden genieten van de prachtige voetbalsport.

Daarom mede namens alle leden van de Veluwse Boys:

Fijne Kerstdagen en een mooi, sportief en vooral gezond nieuwjaar toegewenst.

Bestuur Veluwse Boys