Teamfoto 1e elftal met hoofdsponsor en winnaar sponsorloterij!

Het eerste elftal voetbalt alweer wat weekjes in de nieuwe tenues met op de voorkant de winnaar van de sponsorloterij van dit jaar, Vakantiepark de IJsvogel, en natuurlijk op de achterkant onze hoofdsponsor Bouwbedrijf Kok, maar van een teamfoto was het nog niet gekomen.

De eigenaar van de IJsvogel, René Gozeling doet al jaren mee met de sponsorloterij en mag zich nu dan eindelijk winnaar noemen met zijn vakantiepark. Samen met beheerder Jarno van de Brink hebben ze de IJsvogel de laatste jaren flink uitgebreid en heeft het alle faciliteiten die een goed vakantiepark nodig heeft.

We willen zowel bouwbedrijf Kok als vakantiepark de IJsvogel namens de hele club van harte bedanken voor de steun aan onze mooie club en daarnaast nogmaals alle deelnemers aan de sponsorloterij bedanken voor hun deelname!

 

Veluwse Boys te sterk voor PrinsBernhard

GARDEREN Een goed voetballend Veluwse Boys was in de eerste helft in de derby tegen Prins Bernhard heer en meester en ging met een 0-3 voorsprong de rust in. Na de rust bood Prins Bernhard wat meer tegenstand, maar liep Veluwse Boys in de slotfase uit naar een 0-5 overwinning.

Het duurde tot de 23e minuut voor een sterker Veluwse Boys de score kon openen. Op een pass van Rens Mulderij schoot Wilgert Kok zijn ploeg op voorsprong; 0-1. Na een halfuur strafte Wesley Doppenberg een verdedigingsfout af en verdubbelde de voorsprong; 0-2. Prins Bernhard kon geen enkele keer gevaarlijk worden en in de 45e minuut besliste Veluwse Boys de wedstrijd al voortijdig. Wesley Doppenberg brak op de vleugel door en legde breed op Wilgert Kok, die de bal voor het inschuiven had; 0-3.

Na de hervatting bood Prins Bernhard wat meer tegenstand. Veel de lange bal spelend werd het ook wat gevaarlijker, maar verder dan een schot op de paal kwam de ploeg uit Uddel niet. Veluwse Boys ging in de tweede helft niet goed met de kansen om. Het duurde dan ook tot de 88e minuut voor Thom van Doesburg de score kon verhogen; 0-4. Twee minuten later reageerde dezelfde speler goed op een dieptepass van Steven Pott en schoot fraai de 0-5 binnen. “We hebben vooral in de eerste helft heel goed gevoetbald en dik verdiend gewonnen”, aldus trainer Sander Goossensen.

Kerst Dart-toernooi

Op 21 december  organiseert Veluwse Boys weer het Kerst Dart-toernooi.
Het toernooi zal beginnen om 14.30 uur, kosten van deelname bedragen € 5,- p.p. (onder de 18: € 3,-).

Inschrijven kan bij Aart van den Berg of bij Johan Mulder.

Nieuwe tenue-sponsor JO-16!

Onze club heeft er weer een nieuwe sponsor bij! Eetcafé de Bourgondiër mag zit vanaf dit seizoen trotse tenuesponsor noemen van ons oudste jeugdteam, de JO-16.

Eetcafé de Bourgondiër heeft op 1 december 2017 zijn deuren geopend in Garderen als opvolger van Eetcafé Stam. Het is een gezellig café voor jong en oud en daarnaast heeft de Bourgondiër een hele lekkere keuken, wat er voor zorgt dat je er uren kan tafelen en borrelen.

We zijn als Veluwse Boys heel erg blij dat eigenaar Corné de Ruiter onze kleine club wil steunen. Mede dankzij hem kan de jeugd van Garderen sporten in eigen dorp, iets wat volgens ons heel erg belangrijk is. We bedanken Corné dan ook namens de hele club en hopen op een lange samenwerking!

JO-16 staat op dit moment 5e in de competitie met evenveel punten als de nummer 4 en moet morgen op bezoek bij de nummer 6, dus dat beloofd een spannende wedstrijd te worden om de positie te houden en zelfs te stijgen in de ranglijst!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com