Veluwse Boys opent met driepunter bij Wodanseck

GARDEREN – Veluwse Boys domineerde de gehele wedstrijd en zette Wodanseck op eigen helft vast. De 0-2 voorsprong met de rust werd ook de eindstand.

In de 20e minuut leverde het veldoverwicht de openingstreffer op. Steven Pott stuurde Daan van Ommeren diep en diens voorzet werd door Wesley Doppenberg bij de tweede paal in het doel gewerkt; 0-1. Nadat Wesley Doppenberg in kansrijke positie op de doelman was gestrand en Wilgert Kok op aangeven van Sven Sluis op de paal had geschoten, viel in de 45e minuut de 0-2.

Op een steekbal van de 15-jarige Jasper Smit had Wesley Doppenberg opnieuw succes.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Veluwse Boys veelvuldig in balbezit, maar het spel werd slordiger. Kansen waren er nog wel, maar gescoord werd er niet meer. Wodanseck kon geen moment gevaarlijk worden, zodat de winst niet meer in gevaar kwam. ‘Met een jonge groep hebben we de wedstrijd volwassen uitgespeeld en dik verdiend gewonnen”, aldus een tevreden trainer Hans Nijhuis.

Bron: Barneveldse Krant